БУТИЦИ UNIQATO - МАГАЗИНИ ЗА ОБУВКИ И ЧАНТИ ВАРНА

БУТИЦИ UNIQATO - МАГАЗИНИ ЗА ОБУВКИ И ЧАНТИ ВАРНА

ул, Братя Миладинови 20
Варна,
България
27.9208927
43.2083955
UserLikes
Име: БУТИЦИ UNIQATO - МАГАЗИНИ ЗА ОБУВКИ И ЧАНТИ ВАРНА
Адрес: Варна, ул, Братя Миладинови 20
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.uniqato.net
E-mail: text to image
Отрасъл: Магазини - обувки
Дейност:

Бутик за чанти и обувки Варна

Ключови думи: uniqato варна, дизайнерски марки, чанти, обувки, axel accessories

За нас

Уникална мода за уникални жени !!!


Ние подхождаме с грижа за клиента. За нас продуктите не са просто стока, те са начин да направим клиента уникален и неотразим , да го направим част от семейството на UNIQATO. Точно за това имаме индивидуален подход към всеки клиент. Готови сме да направим индивидуална поръчка, ако не можем да задоволим вкуса на даден клиент с наличното в бутика в момента. Готови сме да оценим редовните си клиенти, които вече са част от семейството, като им предложим преференциални цени. Готови сме да уведомим клиентите си всеки път, когато имаме нова колекция, за да бъдат винаги в крак с най-актуалното и ексклузивното, да ги уведомим когато имаме специални намаления и промоции.


История на UNIQATO


Бутик UNIQATO отвори врати на 28-и Април 2008г. Откриването беше съпроводено с частно кетъринг парти, на което присъстваха известни личности и близки на собственичката.


С течение на времето, бутикът придоби своята известност сред дамите с изтънчен вкус.  Постоянният поток от нови клиенти, хубави отзиви и одобрението на постоянните ни клиенти, ни стимулира и амбицира още повече да се концентрираме върху бъдещото развитие и популяризиране на бутик UNIQATO, както и да се стремим винаги да сме на върха в модните тенденции.


На 01. Ноември 2009 г.  Отвори врати и бутик UNIQATO, в град Бургас. Бургазлии приемат бутикът с огромен интерес и положителни отзиви.  Още на скромното парти по случай откриването, UNIQATO грабна гостите с неотразимата си колекция и необичаен, същевременно модерен и изискан интериор.


На 13.07.2009г. Beauty studio UNIQATO посрещна първите си клиенти.Целият екип на UNIQATO полагат специални грижи и внимание и със своя висок професионализъм, ще задоволят и най-изтънчените и капризни желания , ще задоволят нуждата ви да се чувствате уникално и да се радвате на уникален стил, индивидуален за Вас.


На 20.03 2011 беше открит бутик UNIQATO в Пикадили Парк във Варна. Уникалният дизайн и добре подбраната лятна колекция беше радост за очите на гостите и приятелите на бутик UNIQATO. За целия ни екип е удоволствие, когато имаме възможност да удовлетворим желанията на всички, които харесват нашата мисия да бъдат уникални.


На 01.06.2012 откри врати единственото по рода си студио за красота и бутик UNIQATO.  Изключително приятна атмосфера  изпълнена с усмивките и гостоприемството на двата екипа на UNIQATO.  Със сигурност нашите гости и приятели ще се чувстват двойно уникални, защото нашата главна цел е да ги изпратим два пъти по- щастливи и удовлетворени.


На 14.11.2013 отвори врати нов бутик UNIQATO на ул. Братя Миладинови 20. Уютната и уникална атмосфера, беше приета изключително добре от всички присъстващи.  Горди сме, че мисията ни  да направим уникални всички, който ни харесват .... продължава.


На 12.12.2013г. отвори врати нов магазин UNIQATO ... Стил за Дома, Невероятна обстановка, която ни отвежда в романтичните гръцки острови. Декорация и мебели за дома с уникални акценти са малкото изненади, който ни показа любезния екип на UNIQATO.


През лятото на 2014 година UNIQATO представяно от фирма КС-ЛИДЕР ЕООД взе представителството на известната гръцка марка за женска мода DOCA.


На 05.04.2015 год .отвори врати нов бутик UNIQATO в Гранд Мол Варна. Уникалния дизайн отново покори сърцата на поканените. Гостоприемството на целия екип на UNIQATO и прекрасната колекция допълнително създадоха най-уникалната атмосфера.





 

Открийте ни в Google+